De grootste familiale Belgische bouwgroep

In veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met meer dan 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Aan jou vandaag de beslissing of je samen met ons de rest van de wereld wil laten zien wat we kunnen!

Missie

Bouwen aan de toekomst... vergt niet alleen moed en doorzettingsvermogen, maar ook de kritische geest om voortdurend al het bestaande in vraag te stellen, te herdenken en opnieuw op te bouwen op basis van veranderende noden en behoeften in de markt en in de samenleving. De verandering is de uitdaging, de uitdaging is de verandering.

WILLEMEN GROEP maakt er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken. Goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie zijn de kernwaarden van onze werkcultuur.

Waarden

Samenwerking

Wij stellen het gezamenlijke doel op de eerste plaats en zetten ons daar volledig voor in. Wij vinden het belangrijk om in onze onderlinge collegiale communicatie en overleg duidelijke afspraken te maken, en open te staan voor ideeën van anderen.

Respect

Voor ons is het belangrijk de eigen verantwoordelijkheden eerlijk en oprecht op te nemen, zowel intern (collega’s, medewerkers en leidinggevenden) als extern (klanten, leveranciers en onderaannemers). Het positief uitdragen van het imago van ons bedrijf is vanzelfsprekend.

Innovatie

Wij richten ons met een onderzoekende en creatieve geest op vernieuwing om een continu verbeteringsproces te stimuleren. Deze kennis delen wij dan ook met collega’s, medewerkers en leidinggevenden.

Resultaatgerichtheid 

Ons doel is om de vooropgestelde resultaten helder voor ogen te houden en deze te realiseren via meetbare acties. Wij zorgen voor een kwalitatieve en veilige uitvoering binnen budget en timing, met als doel de efficiëntie te verhogen.

Ondernemerschap

Wij vinden het vanzelfsprekend om spontaan initiatief te nemen, kansen en opportuniteiten te benutten en deze om te zetten in verbeterings- of vernieuwingsacties die bijdragen tot betere bedrijfsprestaties.

Willemen Groep

Onze Vacatures

Werfleider

bij Willemen Groep

Als werfleider superviseer en beheer je de lopende werven binnen jouw regio;Plannen, opvolgen en controleren van de werkzaamheden van zowel eigen medewerkers als onderaannemers en dit… lees meer

Projectleider

bij Willemen Groep

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen, zowel op technisch als op budgettair vlak;Je leidt de werf als een bedrijf op zich, maar k… lees meer