Whoohoo® Antwerpen 0 vacatures beschikbaar

Whoohoo® Antwerpen

Whoohoo® is een internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Onze expertise ligt binnen engineering, process, construction en life science. We nemen werk én plezier in werk heel serieus. Zo maken we van elk project een Whoohoo® project.

Wij zijn Whoohoo®

Whoohoo® gelooft dat een succesvol project een combinatie is van expertise, passie en plezier. Onze expertise ligt in de technische sector binnen de vakgebieden engineering, process, construction en life science. En passie en plezier voegt elk van onze professionals hier aan toe. Dat is wat Whoohoo® Whoohoo® maakt.

Bij Whoohoo® vinden we het belangrijk om voldoening te halen uit wat we doen.

Dit ervaar je in de projecten waar we ons voor inzetten. Whoohoo® professionals bieden zo net dat beetje extra om te komen tot een Whoohoo® resultaat.

Onze professionals hebben los van passie voor werken in de techniek elk hun eigen expertise.

We werken op diverse projecten binnen engineering, process, construction en life science. Dit betekent veelal dat we actief zijn op locatie van onze opdrachtgevers. Elk project, kort of lang, licht of zwaar, vraagt steeds om een ander soort oplossing. Onze brede ervaring  met uiteenlopende projecten biedt hierdoor altijd de beste oplossing.

Onze Vacatures