Header

Vivaldis Construct Turnhout

Heeft 1 jobaanbiedingen

Loading map...

Vivaldis Construct Turnhout

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.… t Is wat wij er van maken.

En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.

Het liefst vertellen we hier hoe we mensen, bedrijven en Vivaldis doen groeien door voor elk toptalent dé droomjob te vinden. Dat kunnen we helaas niet. Simpelweg omdat droomjobs niet bestaan. Mensen met veel goesting en moed om ervoor te gaan, die bestaan wél. En die weten we te vinden ook.

Hoe we die net vinden, valt niet te beschrijven in een paar regels. We werken nu eenmaal met mensen en elke kandidaat, elk bedrijf en elke Vivaldis-medewerker heeft zo zijn eigen hier-word-ik-vrolijk-van formule. Daarom krijgt iedereen bij Vivaldis de speelruimte om zelf zijn eigen gelukselementen bij elkaar te voegen én in te zetten. Wil je hier meer over weten dan we prijsgeven in deze alinea? Scroll dan zeker eens door onze specialties.

In 1991 opende het allereerste Vivaldis-kantoor. Toen wisten we al dat werk zoeken iets is dat nooit eindigt, zelfs al heb je een vaste baan. Dus staat de teller ondertussen op 70 kantoren en zitten er nog een aantal in de pijplijn. Net wat je verwacht van een interimkantoor met Werk is wat je er van maakt’ als motto.


Onze Vacatures

Arbeider Wegenbouw bij Vivaldis Construct Turnhout in Antwerpen