Resto Bouwspecialiteiten 1 vacature beschikbaar

Resto Bouwspecialiteiten

Always at your service!

Resto Bouwspecialiteiten (www.restobouw.be), met hoofdzetel in Melle, maakt deel uit van de holding Groep Saey waaronder ook de bedrijven John Saey Renovatie en Belga Plastics vallen.

Resto Bouwspecialiteiten is al meer dan 20 jaar een gevestigde waarde op de bouwmarkt. Resto Bouwspecialiteiten is gespecialiseerd in chemische bouwproducten voor bouw, renovatie, algemeen schrijnwerk, burgerlijke bouwkunde, gevelrenovatie- en schoonmaakbedrijven.

Doelgroepen zijn voornamelijk aannemers en schrijnwerkers. Sinds 2009 focust Resto Bouwspecialiteiten zich ook op het toeleveren van luchtdichte systemen voor laag energie- en passiefwoningen.

Resto Bouwspecialiteiten staat in de markt bekend als een betrouwbare partner die hoog kwalitatieve producten op de markt brengt en een uitstekende klantenservice garandeert. Op holding niveau wordt er een omzet gerealiseerd van ongeveer 17 miljoen €.

Om de commerciële ontwikkeling van Resto Bouwspecialiteiten verder te ondersteunen, is Resto Bouwspecialiteiten op zoek naar een gedreven, enthousiaste en professionele Account Manager Antwerpen/Limburg (m/v).

Onze Vacatures

Account manager

bij Resto Bouwspecialiteiten

Als Account Manager word je het centrale aanspreekpunt voor alle professionele klanten en prospecten in de regio Antwerpen-Limburg en dit voor het volledige gamma van Resto Bouwspecialiteiten. Je k… lees meer