Remmerie David Siliconevoegen 0 vacatures beschikbaar

Remmerie David Siliconevoegen

Over ons

David Remmerie is gespecialiseerd in het vakkundig afdichten van buitenschrijnwerk , sanitaire ruimtes, plinten enz... met elastische siliconenvoegen. Sinds 2003 aan de slag als specialist in het opspuiten van ramen en deuren voor verschillende bouwfirma's, wensen we onze knowhow nu ook ten dienste te stellen van de particuliere bouwheer.

Vakmanschap en productkennis: garantie voor kwaliteit

Een correcte afdichting van de kieren tussen buitenschrijnwerk en gevelmetselwerk is nodig om de woning zo snel mogelijk te beschermen tegen koude, vochtigheid en insecten. Daarnaast zorgt professioneel uitgevoerd siliconenvoegwerk voor een onopvallende en dus esthetisch verantwoorde overgang tussen ruwbouw en schrijnwerk .

Meestal stemmen we de kleur van de silicone af op de kleur van het gevelvoegwerk of de gevelstenen maar ook transparant opspuiten is mogelijk indien uitdrukkelijk gevraagd.Er wordt geen meerprijs aangerekend om in kleur af te werken. Indien nodig wordt een mousseband (meestal wel) geplaatst tussen de baksteen en het raam als isolatie en als extra hechting voor de silicone. De silicone producten waar we mee werken worden met de grootste zorg uitgekozen en beschikken telkens over een technische fiche zodat de kwaliteit van de silicone gegarandeerd is.

Voor sanitaire ruimtes, plinten, parket, enz kiezen we specifieke siliconenkits die voor de juiste hechting zorgen en dus garant staan voor kwaliteit op lange termijn.

Remmerie David Siliconevoegen

Onze Vacatures