Lidl

Geschiedenis

Voor het ontstaan van Lidl moeten we teruggaan tot de jaren 1930, toen de onderneming opgericht werd in Schwaben (Duitsland).

De eerste Lidl-filialen openden hun deuren in de omgeving van Ludwigshafen in de jaren 1970, daarna volgde een expansie in Duitsland tot de late jaren 1980 en begin de jaren 1990 begaf Lidl zich op de internationale markt. In 1995 opende Lidl haar eerste filiaal in België. Tegenwoordig is Lidl operationeel in 27 Europese landen en sinds 2016 ook in de Verenigde Staten.

Lidl beschikt hiermee over het grootste netwerk discountvoedingswinkels in Europa. Ook in de toekomst zal Lidl een belangrijke rol spelen in de ontsluiting van nieuwe markten. Bovendien biedt Lidl zijn klanten steeds een goede kwaliteit tegen een lage prijs.

Waar staat Lidl voor

Lidl gaat voor klanttevredenheid, elke dag opnieuw. We doen er alles aan om onze klanten de beste winkelervaring te geven. We bewijzen dat gezonde en duurzame producten niet noodzakelijk duur hoeven te zijn.We zijn ook heel bewust bezig met energiebesparing. We bouwen en richten onze winkels energiezuinig in. We recycleren ons afval zoveel mogelijk en zetten het om in biogas. Hiermee kunnen we elektriciteit opwekken en onze winkels verwarmen.De inzet van onze medewerkers is een groot deel van onze succesformule. Daarom geven we onze mensen alle ruimte om te groeien en hun talenten te ontwikkelen.

Wat bieden we jou

Lidl is niets zonder onze gedreven medewerkers. Zij zijn de kracht achter de succesformule van onze supermarkt. Daarom investeren we in jouw toekomst. Je talent en inzet worden beloond. Je krijgt van ons de kans om te groeien binnen een internationale onderneming We leiden je op voor je begint te werken. We zorgen voor bijscholing om je talenten te ontwikkelen. Er zijn binnen Lidl heel wat doorgroeimogelijkheden.Een gezonde medewerker is een goede werkkracht. We zetten ons in voor een goede balans tussen je werk en je privéleven. We doen aan preventie en zorgen ervoor dat je altijd in een veilige omgeving kan werken.

Lidl
Lidl

Onze Vacatures

Projectleider Bouw Distributiecentra

bij Lidl

Dit team staat in voor de realisatie van nieuwe winkels, kantoren en distributiecentra alsook de verbouwingen hiervan. Deze afdeling bestaat uit een team filialenbouw en een team industriebouw. Van… lees meer