Header

Joris Ide

Heeft 4 jobaanbiedingen


Dak- & gevelwerken
Loading map...

Joris Ide

De Joris Ide Group heeft meer dan 1000 medewerkers in dienst.Behalve in knowhow op het gebied van productie, logistiek en verkoop heeft Joris Ide ook bewust geïnvesteerd in de ontwikkeling van verbeterde professionele technische ondersteuning.

Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waaronder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw. 

Deze organisatie biedt ons alle mogelijkheden: we beschikken niet alleen over een compleet productassortiment met tal van producten voor de volledige bekleding van gebouwen, maar kunnen ook op maat voorzien worden.

Dit met specifieke technische en commerciële ondersteuning, korte levertijden voor producten die voor uw projecten op maat zijn vervaardigd.

Om u nog sneller van dienst te zijn, worden voorraden aangelegd van de meest gangbare producten en bijhorende accessoires. Bij onze service kan er rekening gehouden worden met uw speciale wensen qua verpakking, losmogelijkheden en deelleveringen.

Dit gebouw is een documentatiecentrum/​bibliotheek voor de Ecole Nationale de l’Aviation Civile in Toulouse. Joris Ide heeft zijn deskundigheid aangeboden met een oplossing op maat voor deze openbaar toegankelijke instelling, JI Vulcasteel Wall 1000VB, ons sandwichpaneel met isolatie van steenwol. 

ConstruirAcier, de instelling die de staalsector in Frankrijk promoot, organiseert sinds 4 jaar de Trophées Eiffel d’architecture acier’ voor met staal uitgevoerde architecturale werken. 

Jorisidedocumentatiecentrum
Jorisideluchthaven

Omdat EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg met steeds meer verkeer (8 miljoen reizigers in 2017) werd geconfronteerd, was een nieuwe parking noodzakelijk.Het projectvoorstel van de firma Gagnepark werd geselecteerd vanwege de fraaie architectuur en de kwaliteit van de voorgestelde oplossingen.

Joris Ide Akkerstraat
Joris Ide

Onze Vacatures

TECHNICAL SUPPORT ENGINEER bij Joris Ide in West-Vlaanderen

PROCESS ENGINEER INSULATED PANELS bij Joris Ide in West-Vlaanderen

CLAIMS & WARRANTIES ENGINEER bij Joris Ide in West-Vlaanderen

Technisch Tekenaar/Calculator Afdeling Gordingen (M/V) bij Joris Ide in West-Vlaanderen