Joris Ide

De Joris Ide Group heeft meer dan 1000 medewerkers in dienst.Behalve in knowhow op het gebied van productie, logistiek en verkoop heeft Joris Ide ook bewust geïnvesteerd in de ontwikkeling van verbeterde professionele technische ondersteuning.

Joris Ide nv (Zwevezele) is uitgegroeid tot een begrip in de bouwsector als producent van stalen dak- en wandbekleding. Met zijn gespecialiseerd productengamma, waaronder geïsoleerde panelen, metaalplaten en gordingen, heeft de groep klanten in alle marktsegmenten: de industriële en agrarische bouwsector en de private woningbouw.

Het Joris Ide-model

Deze organisatie biedt ons alle mogelijkheden: we beschikken niet alleen over een compleet productassortiment met tal van producten voor de volledige bekleding van gebouwen, maar kunnen ook op maat voorzien worden.

Dit met specifieke technische en commerciële ondersteuning, korte levertijden voor producten die voor uw projecten op maat zijn vervaardigd.

Om u nog sneller van dienst te zijn, worden voorraden aangelegd van de meest gangbare producten en bijhorende accessoires. Bij onze service kan er rekening gehouden worden met uw speciale wensen qua verpakking, losmogelijkheden en deelleveringen.

DOCUMENTATIECENTRUM - ENAC TOULOUSE

Dit gebouw is een documentatiecentrum/bibliotheek voor de Ecole Nationale de l'Aviation Civile in Toulouse. Joris Ide heeft zijn deskundigheid aangeboden met een oplossing op maat voor deze openbaar toegankelijke instelling, JI Vulcasteel Wall 1000VB, ons sandwichpaneel met isolatie van steenwol.

ConstruirAcier, de instelling die de staalsector in Frankrijk promoot, organiseert sinds 4 jaar de 'Trophées Eiffel d'architecture acier' voor met staal uitgevoerde architecturale werken.

Joris ide Documentatiecentrum
Joris Ide INTERNATIONALE LUCHTHAVEN - EUROAIRPORT

INTERNATIONALE LUCHTHAVEN - EUROAIRPORT

Omdat EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg met steeds meer verkeer (8 miljoen reizigers in 2017) werd geconfronteerd, was een nieuwe parking noodzakelijk.Het projectvoorstel van de firma Gagnepark werd geselecteerd vanwege de fraaie architectuur en de kwaliteit van de voorgestelde oplossingen.

Joris Ide

Onze Vacatures

Certification Engineer (M/V)

bij Joris Ide

Obtain and maintain the product certifications (for panels and/or profiles) required to allow the business to operate in all market segments. These certifications cover product properties as i… lees meer

Technisch Tekenaar/Calculator Afdeling Gordingen (M/V)

bij Joris Ide

U staat in voor de opmaak van de productiefiches aan de hand van digitale plannen/tekeningen van de klant. Indien nodig in overleg met de studiedienst van de klant. U tekent de b… lees meer

Project Engineer Frankrijk (M/F)

bij Joris Ide

Main responsibilities : • Reporting to the Technical Director Joris Ide Group.• Responsible for the preparation, implementation of technical projects on machin… lees meer