Header

Freestone

Heeft 4 jobaanbiedingen


Algemene Ruwbouw
Loading map...

Freestone

FREESTONE GROUP is een onafhankelijk advies- & projectbureau met specialisaties in vastgoed, building & facility management. 

Onze dienstverlening legt een integrale focus op consultancy & project sourcing in vastgoed, building en facility management. Vanuit onze departementen bieden wij een unieke meerwaarde dankzij een totale building lifecycle aanbod van uw organisatie, aangepast aan uw behoeften. Elk project omvat een unieke aanpak, ingevuld door een team van elk een eigen expertise en ervaring. 

FREESTONE ADVISORY | Real Estate, Building & Facility Advisory 

FREESTONE PEOPLE | Project Sourcing & Managed Building Services 

FREESTONE LAB | Training Academy

Brussels Airport Company, Coca-Cola Enterprises, Daikin, VRT, Stad Antwerpen, Eandis, TVH, Barco, Vlaamse Overheid, Proximus, DB Schenker, Veritas, Kuëhne + Nagel, Total, Manpower, Telenet, …

Onze organisatie bereikt de piek van 50 medewerkers, elk met een eigen knowhow en projecten. Onze jarenlange ervaring en waaier aan nationale en internationale referenties bieden het voordeel dat onze talenten steeds kunnen terugvallen op een backoffice van een zeer ruime expertise, gerealiseerde succesvolle projecten en tools.

Werken met deze ad hoc teams zorgt voor een enorme flexibiliteit op korte- en lange termijn. Bovendien volgen onze medewerkers voortdurend interne- en externe opleidingen. Een continue samenwerking met collega’s en een kwalitatieve opvolging van prestaties leiden tot een maximale groei van ieders talent!


Onze Vacatures

Gebouwenbeheerder bij Freestone in Brussel

Directeur Infrastructuur & Gebouwen bij Freestone in Brussel

Klantenbegeleider Vastgoed bij Freestone in Limburg

Gebouwbeheerder Scholen bij Freestone in Antwerpen