Header

ENGIE Fabricom

Heeft 8 jobaanbiedingen


Elektriciteit & installatie
Loading map...

Engie Fabricom

ENGIE Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. ENGIE Fabricom en haar dochterondernemingen in België en Luxemburg tellen samen 5400 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven.

ENGIE Axima, ENGIE Fabricom en ENGIE Cofely (in België en Luxemburg), ENGIE (in Nederland) en hun dochterondernemingen vormen samen de Benelux divisie van ENGIE Services. Ze opereren als aparte eenheden, maar werken commercieel en operationeel samen om de behoeften van hun klanten op het vlak van multitechnische diensten zo efficiënt mogelijk te beantwoorden. Samen bieden ze werk aan 22 000 medewerkers.

ENGIE Services is een bedrijfstak van de ENGIE Groep die ongeveer 100 000 medewerkers telt.

De divisie Buildings verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen, zowel in de openbare als in de privé-sector. Samen met de klant wordt gezocht naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties. Vaak resulteert dit in een volledig geïntegreerd gebouwenbeheersysteem. De divisie heeft een eigen engineering afdeling en werkt vanuit 4 filialen verspreid over België. Deze zijn gelokaliseerd te Aartselaar, Braine L’Alleud, Desteldonk en Lummen.

Maxresdefault
ENGIE Fabricom

Onze Vacatures

Estimating Engineer bij ENGIE Fabricom in Antwerpen

Project Engineer Automation bij ENGIE Fabricom in Antwerpen

Assistant Project Manager - Buildings bij ENGIE Fabricom in Antwerpen

Project Manager (m/v) Elektrische installaties bij ENGIE Fabricom in Antwerpen

Project Site Coordinator Verlichting bij ENGIE Fabricom in Antwerpen

Werfleider elektrische installaties-GEN bij ENGIE Fabricom in Antwerpen

Project Site Coordinator Openbare verlichting bij ENGIE Fabricom in Antwerpen

Project Manager elektrische installaties-GEN bij ENGIE Fabricom in Antwerpen