Democo

Democo is al tientallen jaren een vaste waarde in de bouwsector. Het bedrijf is uitgegroeid tot een multidisciplinaire zakenpartner, die meedenkt met klant en ontwerper en dit zo vroeg mogelijk in het proces. Democo brengt zo zijn kennis en ervaring naar buiten om tot een kwalitatief eindresultaat te komen. Deze kennis en ervaring heeft betrekking op lage energie gebouwen en het bedrijf zet in op kostenbesparende en groene technologie.

Onze medewerkers

Alle medewerkers staan als een team achter de bedrijfswaarden integriteit, meer dan kwaliteit en de klant als partner. We werken samen in een positieve en open sfeer om de waarden zowel op het terrein als in de organisatie concreet in te vullen.

Democo Academy

De bouwsector is een snel evoluerende omgeving. Nieuwe wetgeving en normen, bouwtechnieken en materialen vragen om kennis en inzicht om ze juist toe te passen. Binnen de Democo Academy delen collega's de kennis die ze opbouwden in hun projecten.

Democo

Onze Vacatures

Commercieel Directeur

bij Democo

Als Commercieel directeur ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportfolio door middel van actieve prospectie, aangeleverde leads en netwerking.Je voert onder… lees meer

Lasser

bij Democo

Je leest en interpreteert plannen en last, op basis van deze informatie, stalen buizen. Je stelt zelf samen en last op met Tig. Je zorgt ervoor dat bestaande regels en afspraken nagekomen worden. J… lees meer