Continu Carrière 0 vacatures beschikbaar

Continu Carrière

Dienstverlening op maat voor iedereen

Iedere organisatie is uniek en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom passen wij eenvoudig onze dienstverlening aan de organisatie aan. Zowel voor het KMO als multinationals. Kandidaten zijn ook geen van allen hetzelfde.

Daarom is een uitgebreid kennismakingsgesprek van belang om de wensen van de kandidaat goed in kaart te brengen. Pas dan kunnen wij de juiste match maken.

Met onze kernactiviteit uitzendarbeid streven wij altijd naar jobs met optie vast. Verder is een direct dienstverband via werving en selectie ook mogelijk. Wil je liever als zelfstandige aan de slag? Ook dan biedt Continu Carrière volop kansen voor interessante opdrachten.

Wat we voor je doen

Als jobbemiddelaar brengen wij jou als technische bediende in contact met werkgevers zodat jij je droomjob vindt. Ben je werkgever, dan nemen wij het wervingsproces van je over zodat je meteen de juiste kandidaat hebt en zo geen tijd verliest.

We streven altijd naar jobs met optie vast. Want dat is een structurele oplossing voor zowel kandidaat als werkgever. Investeren in een nieuwe job of kandidaat vraagt om een goede basis om een sterke band op te kunnen bouwen.

Onze Vacatures