Door de jaren heen is Lumco gevoelig uitgebreid in capaciteit en mankracht. Voeg daar een flinke dosis nieuwsgierigheid en een handen-uit-de-mouwenmentaliteit aan toe, en u krijgt een team dat gespecialiseerd is in een grote verscheidenheid van dak-, gevel- en isolatiewerken.

Milieu

Lumco werkt actief mee aan een groenere wereld. Al het afval dat op werven wordt geproduceerd, wordt door ons team zo goed mogelijk opgeruimd en gesorteerd. Het gesorteerde afval wordt door een erkend verwerker opgehaald en naar het depot gebracht.

Ondanks het feit dat Lumco als bedrijf de laatste jaren sterk in capaciteit toenam, zijn we erin geslaagd ons aandeel restafval terug te dringen tot een tiende van wat het in onze beginjaren was. Daar mogen we trots op zijn, maar we blijven streven naar minder afval.

Daarnaast staat Lumco open voor nieuwe, innovatieve producten. Zo zijn we van solventen overgeschakeld naar watergedragen vernis. Dit is gezonder voor de verwerker (want er komen geen ongezonde dampen vrij), veiliger in gebruik en beter voor het milieu.

Lumco

Onze Vacatures