Berteyn Bouw

Berteyn Bouw is dé partner voor alles wat met ruwbouw te maken heeft. Zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken gaan wij tot het uiterste en is alleen het beste resultaat goed genoeg.

De aannemer in en rond Kortrijk

Ons bedrijf is gevestigd in Harelbeke en we zijn vooral actief in zuid West-Vlaanderen. Aan het hoofd van ons team staat zelfwerkend zaakvoerder David Berteyn. Met reeds meer dan 10 jaar ervaring in de sector kunnen wij terugvallen op een ruime kennis en leveren we altijd puur vakmanschap.

Naast ruwbouwwerken voeren wij ook bepaalde vloerwerken, grondwerken, chapewerken,… uit.

Ben je toe aan een verbouwing of een nieuwbouw dan zitten we graag met jou aan tafel.

Zaakvoerder David Berteyn zet voortdurend jouw wensen en noden op de eerste plaats. Kwaliteit en transparantie is waar het om draait. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!

Berteyn Bouw

Onze Vacatures

Ploegbaas metser

bij Berteyn Bouw

Bij Berteyn Bouw zijn ze dringend op zoek naar een Ploegbaas metser, ben jij het profiel dat ze zoeken? Solliciteer hier! In deze functie zal je instaan voor alle bouwwerken, van gron… lees meer

Metser

bij Berteyn Bouw

Bij Berteyn Bouw zijn ze dringend op zoek naar een metsers, ben jij het profiel dat ze zoeken? Solliciteer hier! In deze functie zal je instaan voor alle bouwwerken, van grondwerken t… lees meer