Arkana BVBA

Energiezuinige kwaliteitswoningen in houtskeletbouw, daar staat Arkana reeds jaar en dag voor gekend. Lees hier meer over de historiek van Arkana.

U kan rekenen op een persoonlijke totaalbegeleiding van bij de keuze van uw bouwgrond, het ontwerpen van uw woning, keuze van materialen, tot na de oplevering van uw instapklare woning. Lees hier meer over onze werkwijze.

Graag nodigen wij u uit om enkele werven in opbouw te bezoeken. Deze open werfdagen worden aangekondigd in onze nieuwsberichten. Ontvangt u graag een vrijblijvende uitnodiging voor deze evenementen, dat kan via dit contactformulier.

Bekijk ook zeker onze brochure, u kan de brochure downloaden, of per post ontvangen indien u ons uw gegevens bezorgt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Kg2TFE7t4LA
Arkana BVBA

Persoonlijke totaalbegeleiding

Aangezien de energienormen steeds strenger worden, is het bouwen van een woning voor u als bouwheer geen sinecure. Arkana beseft dit als geen ander, en biedt een persoonlijke totaalbegeleidingaan doorheen het ganse bouwproces.

Bouwteam Arkana

Binnen ons bouwteam werken verschillende ervaringsdeskundigen samen om tot een geslaagd project-op-maat te komen dat aan alle vooropgestelde eisen voldoet. Aan de hand van uw persoonlijk lastenboek, doet uw bouwadviseureen budgetanalyse om te bepalen wat de mogelijkheden zijn binnen het vooropgestelde budget, en u te adviseren om dit plaatje te doen kloppen.

Ook tijdens de bouw van uw woning wordt u bijgestaan door uw persoonlijke werfleider en ons team.

Na een kort en aangenaam bouwproces overhandigen wij u de sleutels van uw nieuwe thuis!

Onze Vacatures