Header
Bouwjobs Icoon
Trends

Ben jij de bouwstar van jouw regio?

#bouwstars
#platform
#nieuw
Vincent Costens

Bouwstars

Op zoek naar meer opdrachten of kom je te weinig in beeld? Bouwstars zet de bouwprofessionals van Vlaanderen exclusief in de spotlight. Natuurlijk zijn dit niet de enige voordelen. Kom meer te weten over dit hulpverlenend platform!

Bouwstars Website Preview
Bouwstars website

Bouwstars is een organisatie opgestart door en voor de vakman. Het bedrijf werkt samen met zijn partners in de vorm van een grote bouwgroep, wat allerlei voordelen met zich meebrengt. Elke bouwcategorie is bij ons te vinden, van Alarmsystemen tot Zonnepanelen. 

Nieuwsgierig? Kom zeker meer te weten!

De zaakvoerder heeft zelf in de schoenen van de vakman gestaan en bedacht een concept om elke professional te helpen om efficiënter te werk te gaan. Zo krijgen jij en de andere partners via Bouwstars meer opdrachten, spendeer je minder tijd aan het zoeken naar klanten en is de drempel tussen offerte en uitvoering kleiner.

Naast deze hoofdzaken zijn er tal van andere pluspunten waar je zowel letterlijk als figuurlijk winst uit haalt. We leggen je hieronder graag uit hoe alles in zijn werk gaat.

Jij bent dé exclusieve vakman in jouw regio’(s)

Elke regio bevat bij Bouwstars slechts één vakman per categorie. Elke aanvraag naar jouw stiel in jouw regio(‘s), komt bij jou terecht. Werk te veel? Geen nood, jij bent de baas in jouw regio(’s), dus geef gerust jouw werk door aan een collega of onderaannemer. Let hierbij wel op dat jouw collega Nederlands spreekt en kwaliteitsvol te werk gaat, want jij bent voor hem of haar verantwoordelijk.

Wil jij de vertegenwoordiger worden van jouw regio? 

Een regio bevat gemiddeld meer dan 33 000 inwoners. Kleinere steden en gemeenten werden samengenomen op basis van locatie en bebouwing om een interessante regio te creëren.

Je betaalt maandelijks of jaarlijks een vaste kost. Je komt nooit voor verrassingen te staan en hoeft ook geen commissie per verkregen opdracht te betalen.

Je kan zelfs jouw jaarlijkse uitgaven aan publiciteit flink inperken omdat wij dit voor jou op een strategische manier uitvoeren.

Je factureert zelf naar de particulier. Jouw klant, jouw werk, jouw geld! Wij zien onze partners graag groeien.

Je kan gebruikmaken van allerlei kortingen. Zo kan je aan voordelige prijzen producten kopen op onze webshop BS Materials, webwinkel voor alle bouwmaterialen en -toebehoren. Continu worden hier nieuwe producten aan toegevoegd. Bouwstars neemt ook in grote hoeveelheden af bij fabrikanten zodat jij aan een lagere prijs met de hoogste kwaliteit kan werken.

Grijp nu jouw korting! 

Al onze vakmannen worden erkend en werken volgens de regels der kunst. Eindklanten die jou via Bouwstars zoeken én vinden weten dat ze een super vakman met kwalitatieve vaardigheden over de vloer krijgen. Wordt dus zeker een uithangbord van jouw kwaliteit en de onze! (link)
Partners met een verkeerde ingesteldheid of nalatigheid worden vervangen.

Shutterstock 238601626
Ontdek de talloze voordelen

Hoe kan Bouwstars dit waarmaken?

Je kan nu wel zeggen: Klinkt allemaal mooi en wel”. Echter heeft onze strategie nu al voor resultaat gezorgd! Maar hoe?

We adverteren op tal van verschillende manieren waardoor wij de sterren in hun vak in de verf zetten. Aan de hand van een uitgedachte strategie werkt Bouwstars eraan dé bouwgroep en hét kwaliteitslabel voor de vakman in Vlaanderen te worden.

Enkele opties:

 • Televisie

Onder de naam Bouwstars’ zal op regelmatige basis reclame op nationale televisie te zien zijn. Deze filmpjes zullen ook verschijnen op piekmomenten, dus niet alleen overdag. Dit doen we om het platform en alle bijhorende zaken in te burgeren als de standaard’ om een vakman te zoeken in Vlaanderen. Aan de hand van doordachte concepten wordt een effect gecreëerd waardoor de eindklant dit zeker zal onthouden en verder vertellen. Achteraf kan jij met trots zeggen dat jij hierbij hoort.

 • Sociale Media

Een online platform en deze tijd van digitalisering eisen natuurlijk sociale media. Zo is Bouwstars te vinden op alle vooraanstaande kanalen. Deze worden altijd in het oog gehouden om een optimale beleving te garanderen. Dit is niet alleen informatief en om het contact te onderhouden met klanten, maar ook onze partners worden op regelmatige basis voorgesteld, er worden blogs voorzien om iedereen op de hoogte te houden, zijn er promoties en nog veel meer. Kortom, Bouwstars is 247 aanwezig op sociale media om de eindklant er constant aan te herinneren dat jij voor hen paraat staat.
Per kanaal wordt de geschikte strategie gehanteerd om de correcte personen te bereiken op de juiste manier.

 • Sponsoring en visualiteit

Net als andere grote bedrijven, kijkt Bouwstars ernaar uit om sponsor te worden van een vooraanstaande sportploeg. Naast deze vorm van sponsoring worden ook werfdoeken van Bouwstars en (partner)stickers gemaakt om ook op straat continu herkend te worden.
Je krijgt 1 of meerdere stickers en zo maak ook jij reclame voor de anderen in Bouwstars. Zij doen dit ook voor jou. Een werf? Vraag enkele werfdoeken aan en maak jezelf en je collega’s nog gekender.
Bouwstars neemt op regelmatige basis deel aan bouwbeurzen en andere.

 • Platform

Het online platform is de basis van alle aanvragen. Op dit platform kan je op eenvoudige wijze gevonden worden. De particulier kiest een regio en categorie en wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar jouw profielpagina. Dit kan worden gezien als een extra website of sociaal media-kanaal. Hier kan de eindklant niet enkel jouw gegevens terugvinden, maar kan hij ook jouw verhaal lezen. Ze maken kennis met jou en je creëert op deze manier al een eerste vertrouwensband. Je wordt gehighlight op het internet en zal ook hoog in de zoekresultaten verschijnen.

 • Advertenties

Vind je de moderne manier van adverteren via het internet ook zo moeilijk? Of vind je het moeilijk om erbovenuit te springen? Geen zorgen, wij volgen dit constant op. Wij adverteren gericht via onder andere Facebook, Google en YouTube.

 • Bouwstarsboek

Om iedereen te bereiken is er per regio ook het Bouwstars-boek. Niet iedereen zoekt naar vakmensen op internet, daarom hebben wij graag iets in de hand. Catalogussen van hoge kwaliteit waarin al onze partners van die regio worden voorgesteld. Elke vakman krijgt zijn of haar eigen pagina met een volledige beschrijving, referentiefoto’s, contactgegevens en eventueel zelfs een profielfoto om het weer net iets persoonlijker te maken.

Deze boeken worden verdeeld door jou, onze andere partners en zullen ook te vinden zijn bij vastgoed-makelaren, notarissen en andere doelgerichte plaatsen. Op deze manier zijn er duizenden boeken in omloop. Een bouwgids, gouden catalogus, een boek voor de mensen met jou in de hoofdrol.

Vanaf 730 euro per jaar kan je van dit alles genieten, fantastisch toch? Zoals je ziet, biedt Bouwstars een volledig pakket aan voor een lage prijs. Dit doen we omdat we jou, de vakman, de ster in zijn vak, in de spotlight willen zetten.
Kortom…

Adult Architect Blueprint 416405
Werk samen naar een nieuwe toekomst
 • Gerichte strategie van adverteren via commerciële zenders. 
 • Bouwstarsboek 
 • Het ideale adresboek voor bouwen en renoveren. 
 • Online platform 
 • De bron van alle aanvragen met onze partners in de étalage. 
 • Social media 
 • Toenadering van eindklanten via de juiste kanalen. 
 • Nederlandstalig
 • Kwaliteit
 • Belgisch ondernemingsnummer
 • Bedrijfsprofiel
Shutterstock 267766223
Bouwstars: Alle vakmannen onder 1 dak

Vincent Costens

Vincent Costens

Vincent is verantwoordelijk voor de online marketing en de inhoud van de Bouwjobs website. Het creëren van content en het aangaan van de communicatie met onze community is voor hem een dagelijkse bezigheid.