Header
Bouwjobs Icoon
Vacatures

12Build: Een bedrijf waar jij als account manager het verschil maakt!

#12build
#vacature
#accountmanager
Vincent Costens

Samen bouwen we aan iets groots

12Build is een softwarebedrijf bekend op de internationale bouwsector. Wat begon als een afstudeerproject in 2007 groeide al snel uit tot een platform dat door duizenden bouwbedrijven over heel Europa wordt gebruikt om offertes en uitvoeringsdocumenten met elkaar te delen. 

Door gebruik te maken van 12Build kan een aannemer duurzamer werken, het bespaart hem een heleboel papierwerk en hij kan veel tijd besparen. Dit kan tienduizenden euro’s per jaar schelen.

Hun missie omvat het matchen van bouwpartners en het faciliteren van een betere samenwerking. Graag werken bij 12Build? Klik dan hier.

12Build Software
Software 12Build

De continu veranderende bouwwereld van vandaag en morgen heeft behoefte aan vertrouwen, inzet op expertise, een betere samenwerking en minder faalkosten. Wij geloven dat het transparant maken van relevante selectiecriteria, vooral kwaliteit, en heldere communicatie in de cloud de weg hier naar toe is.

“ "Wij zijn trots op onze onderscheidende aanpak. Waar wij voor staan, hoe wij dingen aanpakken en wat wij precies doen." “


Werken bij 12Build!

Wij zijn ervan overtuigd dat gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten. Om gelukkig te zijn in je werk, moet je plezier hebben in je werk en de beste versie van jezelf kunnen zijn. 12Builders’ hebben een frisse blik, denken anders, hebben een mening en veranderen continu. 

Dit kan alleen het werk jou interesseert, uitdaagt en jij zelf autonoom kunt handelen. Alleen dan kan en wil je extra stappen zetten om nieuwe dingen te leren en jezelf blijven ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat je plezier in je werk blijft houden en dat helpt om als organisatie te blijven groeien.

“ "De belangrijkste reden van het succes van 12Build zijn wij: het team" “


12Build Team
12Build Team

Momenteel zijn wij op zoek naar een Account manager voor België. Ben je gepassioneerd door de bouwsector en heb je bakken enthousiasme? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Als Accountmanager voor België ben je verantwoordelijk voor de verkoop van ons prijsaanvraagsysteem bij (middel-) grote hoofdaannemers/​architecten.

Via dit systeem (Matchmaker) zijn inmiddels meer dan een 1.500.000 prijsaanvragen verstuurd in België, Nederland en Duitsland. Enkele bekende Belgische aannemers die werken met 12Build: Denys, Monument, Vandekerckhove, Beneens, Vanderstraeten,Democo, Dethier, Franki etc.

12Build is in België sinds begin dit jaar marktleider. Van jou wordt verwacht dat je, samen met je collega’s, deze sterk groeiende organisatie verder uitbouwt in België. Daarvoor kunnen wij jouw kennis van de Belgische markt en relaties in de bouwsector goed gebruiken.

WAT GA JE DOEN?

  • Bezoeken van potentiële klanten in België, Luxemburg en eventueel (Noord-)Frankrijk
  • Relatiebeheer van bestaande klanten
  • Bewaken van de Belgische cultuur
  • Het verzorgen van demonstraties voor (groepen) geïnteresseerden/​gebruikers
  • Initiatief tonen en meedenken over de te voeren verkoopstrategie


Geïnteresseerd? Kom dan meer te weten of solliciteer hier!


Vincent Costens

Vincent Costens

Vincent is verantwoordelijk voor de online marketing en de inhoud van de Bouwjobs website. Het creëren van content en het aangaan van de communicatie met onze community is voor hem een dagelijkse bezigheid.

Gerelateerde artikels

Socialedumping2
Bouwsector
#Bouwjobs #Werknemers #Voordelen
Artikelfotoknelpuntberoepenbouw2018
Bouwsector
#Bouwsector #Knelpuntberoepen #VDAB
Building 2762342 1920
Loon
#Loon #Vakmannen #Bouwsector